Vælg en side

Nemme redskaber

Som bestyrelsesmedlem i en boligforening arbejder du frivilligt. Derfor er det vigtigt, at de redskaber, du benytter, er så nemme og overskuelige som overhovedet muligt. Det er grundtanken i Styr Din Forenings platform. Fx kræver det ingen web-kundskaber at vedligeholde og opdatere hjemmesiden med tekster, billeder og foreningens vigtige dokumenter.

Let at fortælle om nyt

Kommunikation og gennemsigtighed bruges både til at sikre beboernes opbakning til bestyrelsens frivillige arbejde, og til at styrke fællesskabet blandt beboerne. Med platformens forum kan beboerne kommunikere internt, og bestyrelse har let adgang til at fortælle om nye tiltag. Samtidig har bestyrelsen sit eget forum dedikeret til bestyrelsesarbejdet.

Direkte adgang til papirer

Med platformen har man som beboer nem adgang til vigtig information om sin forening: Her kan bestyrelsen med få museklik give adgang til foreningens vedtægter, husorden og referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, samt anden praktisk info.

Optimeret til mobil og computer

Alt på platformen er tilgængeligt, uanset om du logger på via computer eller smartphone. Platformen er optimeret til mobiltelefoner og kan bruges som webapp på telefonen.

Eksempel på webplatform hos kunde. Klik på billedet for at se siden.