Vælg en side

Kontakt

Styr Din Forening
Skolegade 2A, 1. tv.
2500 Valby
Tlf.: 81 11 82 86

Opret din forening via nedenstående formular eller ring på ovenstående nummer, hvis du ønsker at høre mere om Styr Din Forenings web-platform.

Vi kommer også gerne ud og præsenterer platformen.

Det er gratis at oprette foreninger og gratis at benytte Styr Din Forenings platform for foreninger med op til 50 medlemmer. Er I større, så kontakt os og få et tilbud, der matcher jeres behov.

Platformens indbyggede CMS-værktøjer gør det nemt at opsætte jeres side med jeres egne billeder, tekster og dokumenter, samt at oprette beboerkartoteket. Ønsker I, at Styr Din Forening skal tage sig af opsætningen, gør vi det imidlertid med glæde. Det koster 2500 kr, inklusiv moms for foreninger med op til 50 medlemmer. Er I større, så kontakt os og få et tilbud, der matcher jeres behov.

 

Kom hurtigt i gang

  1. Opret din forening via nedenstående formular, oprettelsen er gratis og platformen er gratis at benytte for foreninger med op til 50 medlemmer. Er I større, så kontakt os og få et tilbud, der matcher jeres behov..
  2. Når jeres nye side er oprettet og klar til brug, modtager du en e-mail.
  3. Platformens indbyggede CMS-værktøjer gør det herefter nemt at tilpasse jeres side med jeres egne billeder, tekster og dokumenter, samt at oprette beboerkartoteket. Der kræves ingen forudgående web-kundskaber. Styr Din Forening hjælper gerne med indtastning og opsætning.

Generel info om foreningen

2 + 3 =