Vælg en side

GDPR-forordningen om databeskyttelse

En boligforening og dens bestyrelse skal overholde den nye databeskyttelsesforordning kaldet GDPR. Det er nemt med Styr Din Forenings web-platform, for med den arbejder bestyrelsen i et lukket, krypteret og overskueligt miljø, sikret med adgangskode og opdelt således, at kun bestyrelsen har adgang til følsomme oplysninger om beboerne.

Kom hurtigt i gang

1. Opret din forening via nedenstående formular, oprettelsen er gratis og platformen er gratis at benytte.
  2. Når jeres nye side er oprettet og klar til brug, modtager du en e-mail.
  3. Platformens indbyggede CMS-værktøjer gør det herefter nemt at tilpasse jeres side med jeres egne billeder, tekster og dokumenter, samt at oprette beboerkartoteket. Der kræves ingen forudgående web-kundskaber. Styr Din Forening hjælper gerne med indtastning og opsætning.

Generel info om foreningen