Vælg en side

GDPR-forordningen om databeskyttelse

En boligforening og dens bestyrelse skal overholde den nye databeskyttelsesforordning kaldet GDPR. Det er nemt med Styr Din Forenings web-platform, for med den arbejder bestyrelsen i et lukket, krypteret og overskueligt miljø, sikret med adgangskode og opdelt således, at kun bestyrelsen har adgang til følsomme oplysninger om beboerne.

Kom hurtigt i gang

1. Opret din forening via nedenstående formular, oprettelsen er gratis og platformen er gratis at benytte for foreninger med op til 50 medlemmer. Er I større, så kontakt os og få et tilbud, der matcher jeres behov..
  2. Når jeres nye side er oprettet og klar til brug, modtager du en e-mail.
  3. Platformens indbyggede CMS-værktøjer gør det herefter nemt at tilpasse jeres side med jeres egne billeder, tekster og dokumenter, samt at oprette beboerkartoteket. Der kræves ingen forudgående web-kundskaber. Styr Din Forening hjælper gerne med indtastning og opsætning.

Generel info om foreningen