Vælg en side

FORUM STYRKER FÆLLESSKABET

Fællesskabet i din boligforening bliver styrket med Styr Din Forenings web-platform. Her får du adgang til et loginbeskyttet forum, hvor alle beboere kan skrive til hinanden og bestyrelsen. Det bringer beboerne tættere på hinanden og gør det nemt for bestyrelsen at fortælle om nyt i foreningen.

BÅDE TIL BEBOERE OG TIL BESTYRELSEN

Kommunikation og gennemsigtighed bruges både til at sikre beboernes opbakning til bestyrelsens frivillige arbejde, og til at styrke fællesskabet blandt beboerne. Med platformens forum kan beboerne kommunikere internt, og bestyrelsen har let adgang til at fortælle om nye tiltag. Samtidig har bestyrelsen sit eget forum dedikeret til bestyrelsesarbejdet.

Kom hurtigt i gang

  1. Opret din forening via nedenstående formular, oprettelsen er gratis og platformen er gratis at benytte for foreninger med op til 50 medlemmer. Er I større, så kontakt os og få et tilbud, der matcher jeres behov..
  2. Når jeres nye side er oprettet og klar til brug, modtager du en e-mail.
  3. Platformens indbyggede CMS-værktøjer gør det herefter nemt at tilpasse jeres side med jeres egne billeder, tekster og dokumenter, samt at oprette beboerkartoteket. Der kræves ingen forudgående web-kundskaber. Styr Din Forening hjælper gerne med indtastning og opsætning.

Generel info om foreningen

1 + 14 =